Casino Nieuws

Amatic lanceert Grand Casanova gokkast

Amatic lanceert Grand Casanova gokkast

We kennen allemaal het verhaal van Casanova wel. Dit is een knappe man en een echte vrouwenverslinder. Hij wist elke vrouw te pakken en hij kon alles krijgen wat hij wilde. Met zijn mooie ogen en zijn vriendelijke lach wist hij mooie vrouwen aan de haak te slaan. Spel provider Amatic kent het verhaal van Casanova maar al te goed en vond het tijd om daar een mooi spel over te maken. Zo hebben ze de Grand Casanova gokkast uitgebracht. Het spel is goed in elkaar gezet met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Als je de Grand Casanova gokkast gaat spelen zal je mooie symbolen op de rollen kunnen draaien. Op de 5 rollen kom je Casanova zelf tegen, mooie vrouwen, glaasjes wijn, gouden rozen, gouden maskers, waaiers, bootjes en nog veel meer. Als je dit spel gaat spelen zal de spanning er al snel inzitten. Je kunt namelijk ook mooie geldprijzen behalen als je de Grand Casanova gokkast gaat spelen. Dit spel is spannend en wil je niet missen. Wij gaan je er alles over vertellen dus lees maar snel verder!

Spelregels Grand Casanova

Dat je nu zo snel mogelijk de Grand Casanova gokkast wilt gaan spelen begrijpen wij maar al te goed. Maar voordat je een gokje kunt wagen is het belangrijk dat je het spel goed leert kennen. Je kunt pas een gokje wagen als je precies weet welke spelregels er gehanteerd worden. Dit spel speel je met een minimaal aantal knoppen dus de spelregels zijn niet erg moeilijk. Als je de Grand Casanova gokkast gaat spelen zie je aan de onderkant van het speelveld alle knoppen staan. Hier kun je een inzet mee plaatsen en de rollen laten draaien. Met de min knop en plus knop waar ‘BET’ bij staat kun je een inzet plaatsen. Je kunt minimaal €0,20 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de gouden ronde knop.

Spelen voor de winst

Zodra je een gokje gaat wagen op de Grand Casanova gokkast heb je als speler maar één doel voor ogen en dat is het behalen van zoveel mogelijk geldprijzen. Voordat je voor de winst gaat spelen is het dan ook belangrijk om te weten hoe je precies een winst kunt behalen. Je kunt een winst behalen door op de 5 rollen van het spel een combinatie te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts en ook altijd op één van de 20 winlijnen. Heb je een complete combinatie op de rollen weten te draaien? Dan kun je een winst uit laten betalen.

Welke extra functies heft Grand Casanova?

Tijdens het spelen van de Grand Casanova gokkast kun je ook genieten van extra functies. Voor jou als speler is dat erg interessant want de extra functies kunnen de kans op winst duidelijk vergroten. Als je een gokje gaat wagen kun je onder andere een Wild symbool draaien. Je kunt het Wild symbool herkennen aan Casanova. Hij heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van de Grand Casanova gokkast vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Bij de Grand Casanova gokkast kom je ook bonus symbolen tegen. Je herkent ze aan de gouden maskers. Met de bonus symbolen kun je bonusspins activeren. Dit zijn er 10, 15 of 25. Als je bonusspins hebt ontvangen kun je de rollen van de Grand Casanova gokkast gratis laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en dat wil je uiteraard maar al te graag. De extra functies maken de Grand Casanova gokkast dus nog spannender om te spelen!

Grand Casanova is uitgebracht door Amatic