Casino Nieuws

Annihilator ontwikkeld en bijna gelanceerd door Play’n GO!

Annihilator ontwikkeld en bijna gelanceerd door Play’n GO!

Spel provider Play’n GO is erg bekend en is voor jou als speler ook zeer interessant. Als je een gokkast van Play’n GO gaat spelen, zal je kunnen genieten van een hoge kwaliteit. Je kunt genieten van veel spanning en een goed uitgewerkt thema. Ga je de nieuwe Annihilator gokkast spelen? Dan moet je goed tegen veel spanning kunnen, omdat het spel een griezelig en eng thema heeft gekregen. Wanneer je de Annihilator gokkast gaat spelen, zal je mee worden genomen naar een groot eng spookhuis. Het is hier ontzettend eng en duister. Je ziet dat het spookhuis van buiten erg vies is. Overal zie je zwarte strepen op de muur, enge tralies, hekken, spijlen, ramen en nog veel meer. De achtergrond laat direct een rilling over je rug lopen. Bekijk je het speelveld van de Annihilator gokkast? Dan kun je ook enge symbolen tegenkomen. Denk aan geesten, voodoopoppen, beelden, kapotte foto’s, personages en nog veel meer. De symbolen passen goed in het thema en maken de Annihilator gokkast dan ook nog spannender om te spelen. Bovendien kunnen ze ook mooie geldprijzen opleveren als je de Annihilator gokkast gaat spelen!

Een gokje wagen voor de winst

Voor de winst een gokje wagen kan op de Annihilator gokkast met een totaal van 5 rollen. Op elke rol zie je 3 symbolen verschijnen, dus je speelt in totaal met 15 symbolen per draai. Wanneer je aan de slag gaat met de Annihilator gokkast, zal je mooie combinaties kunnen vormen om een winst te kunnen behalen. Een combinatie moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat de combinatie altijd één van de 10 winlijnen volgt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Ze mogen dus niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Wil je weten op welke geldprijzen jij kans maakt als je de Annihilator gokkast gaat spelen? Neem dan een kijkje in de prijzentabel. Je speelt de Annihilator gokkast met een RTP van 94,2%.

Aan extra functies geen gebrek

Wanneer je een gokje gaat wagen op de Annihilator gokkast, zal je naast de geldprijzen ook kunnen genieten van extra functies. Eén van de extra functies is het Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van de Annihilator gokkast vervangen. Je kunt met het Wild symbool zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een geldprijs uit kunnen laten betalen. Je kunt ook free spins winnen met het bebloede monster als symbool. Er kunnen maximaal 8 free spins per keer gewonnen worden. Hier moet je 3 Scatter symbolen voor draaien. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien. Daardoor kan de Annihilator gokkast gratis geldprijzen opleveren. Jij als speler ervaart dan nog meer spanning.

Het spel spelen is eenvoudig

Deze gokkast kan gespeeld worden op een eenvoudige en niet al te moeilijke manier. Dat komt omdat je de Annihilator gokkast speelt met een minimaal aantal knoppen. Play’n GO heeft alle knoppen toegevoegd aan de onderkant van de rollen. Je kunt een getallenlijn tegenkomen en daar kun je een inzet mee plaatsen. Met welke inzet je gaat spelen bepaal je uiteraard zelf. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde groene knop waar de twee witte pijlen op staan. Je kunt na elke draai de inzet weer aanpassen als je dat wilt.

Behaal winsten met Annihilator van Play'n GO!