Casino Nieuws

Black Knight 2

Black Knight 2 is een prima slot machine

Als je van de middeleeuwen houdt dan is het zeker de moeite waard om Black Knight 2 uit te proberen. WMS is de ontwikkelaar achter deze gokkast. Fanatieke spelers zullen ongetwijfeld het eerste deel van de serie kennen. Dat spel werd veel gespeeld en kreeg overal goede beoordelingen. Het is goed om te zien dat WMS dat succes probeert te overtreffen met het tweede deel. Die ziet er net weer ietsje beter uit en is door nieuwe elementen ook wat interessanter om te spelen. Kortom, meer dan genoeg redenen om Black Knight 2 een kans te geven.

Helemaal in stijl met de middeleeuwen

Zoals de naam al doet vermoeden speelt Black Knight 2 zich af tijdens de middeleeuwen. Om precies te zijn sta je als speler midden in een steekspel. Alle symbolen zijn ook geïnspireerd door ridders. Daarbovenop zit er een fantastische soundtrack bij dit spel. Daardoor waan je je als speler als snel in de middeleeuwen. WMS heeft overduidelijk alles op alles gezet om deze gokkast een unieke uitstraling en sfeer mee te geven. Dat is goed gelukt en dit deel ziet er nog beter uit dan Black Knight 1. Wat vooral opvalt zijn de uitstekende animaties. Deze komen in dit spel helemaal tot hun recht en behoren tot de allerbeste die je bij een gokkast kunt vinden. Ook op de smartphone of tablet loopt dit spel soepel en ziet het er verbazingwekkend goed uit.

Symbol van Black Knight 2

Uiteraard is de Black Knight zelfs vertegenwoordigd als symbool. Dat is de wild van deze game. Verder heb je nog een schild die dienst doet als scatter. Verder heb je nog een koning, een prinses, een kroon, een harlekijn, een ring en een staf. Naast de zwarte ridder zelf zijn het dus nog behoorlijk vredelievende symbolen. Jammer genoeg zijn de laagste symbolen wel gewoon de standaard 10, J, Q, K en A. Hoewel dat bij dit spel dan wel weer toepasselijk is.

Speciale features in Black Knight 2

De bonus features van deze slot machine zijn niet heel origineel. Toch zit er meer dan genoeg in om de normale speler geboeid te houden. Er zit uiteraard een free spins feature in Black Knight 2. Deze speel je vrij door drie keer het schild te spinnen. Tijdens deze free spins is je kans om te winnen een stuk hoger. Dat komt omdat er zogenaamde locked wilds verschijnen. Deze nemen een heel wiel in beslag. Het spreekt voor zich dat je het daardoor een stuk makkelijker wordt om iets te winnen. Het is misschien niet de meest originele feature de je in een gokkast kunt vinden. Maar desondanks is het een erg goede mogelijkheid om mooie prijzen te winnen. Een dergelijke feature was ook al onderdeel van het succes van het eerste deel van de serie.

Je kansen om veel te winnen

Het is bij Black Knight 2 zeker niet onmogelijk om veel geld te winnen. Toch is het verstandig om een niet al te hoge jackpot te verwachten. Het is vooral tijdens de free spins feature dat je veel geld kunt winnen. Hierdoor is Black Knight 2 ook de moeite waard voor spelers die voor het geld spelen.

Waardevolle opvolger van de eerste Black Knight

Het tweede deel gaat verder waar het eerste deel was gebleven. Black Knight 2 lijkt dan ook erg veel op zijn voorganger. Desondanks is dit een zeer vermakelijke slot machine. WMS heeft duidelijk ingezet op sfeer en presentatie. De elementen die in het spel zitten zijn jammer genoeg niet zo origineel.