Casino Nieuws

Champions of Rome is een geweldige gokkast

Champions of Rome is een geweldige gokkast

Het Romeinse Rijk spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. Zelfs gruwelijkheden zoals gladiatorengevechten worden tegenwoordig neergezet als belangrijke en heroïsche elementen uit de geschiedenis van Europa. Ook in Champions of Rome staan gladiatoren centraal. Yggdrasil heeft op een overweldigende wijze het oude Rome weten te recreëren. Voor een gokkast heeft het spel ongelooflijk veel detail. Je krijgt dan ook vrijwel onmiddellijk het gevoel dat je als speler in het Rome uit de oudheid rondloopt.

Schitterende graphics en bijpassende geluidseffecten

Champions of Rome is qua design een van de beste gokkasten die je op het internet zult vinden. De grimmige sfeer van de gladiatorengevechten is door Yggdrasil op een prijzenswaardige manier neergezet. Dankzij de schitterende animaties loopt dit spel soepel en ziet het er levensecht uit. Ook het geluid doet zijn werk. De achtergrondmuziek bouwt de spanning op wanneer dat nodig is. De presentatie van de hele slot machine is van een voortreffelijk niveau. Dat komt ook niet in de laatste plaats door de geluidseffecten die regelrecht uit een film te komen. Gelukkig zit het met de rest van het spel ook helemaal goed.

Symbolen in Champions of Rome

Het spel heeft in totaal 20 winlijnen. Deze zijn verspreid over vijf reels met drie rijen. Bij Champions of Rome is er sprake van drie verschillende categorieën van symbolen. Spelers van gokkasten zijn inmiddels wel bekend met twee verschillende soorten symbolen. Dat zijn over het algemeen symbolen die een hoge waarde vertegenwoordigen en exemplaren die een stuk minder waard zijn. In veel gevallen kun je ze van elkaar onderscheiden doordat de meer waardevolle varianten een wat uitbundiger en origineler ontwerp hebben. Bij Champions of Rome heeft Yggdrasil gekozen voor drie verschillende soorten. Er zijn er drie die nog veel meer waard zijn dan de rest. En die worden uitgebeeld met een paar reusachtige gladiatoren. De middelste drie symbolen zijn stenen representaties van hoofden van dieren. De vier met de laagste waarde zijn voorzien van een ontwerp van een oude Romeinse munt. Naast deze drie klassen is er ook nog een wild, een free spin en een beast symbol.

Twee verschillende opties tijdens free spins

Free spins worden redelijk frequent vrijgespeeld bij Champions of Rome. Zoals je waarschijnlijk al verwachtte unlock je deze mode met de free spin symbolen. In totaal moet je er drie op je scherm weten te krijgen. Je mag dan zelf bepalen welke van twee opties je wilt spelen. De mogelijkheden zijn de trainingsmode of deathmatch. Het zijn allebei free spin features waarbij flink wat geld te verdienen valt. Je zult alleen bij deathmatch meer risico nemen. Het gevolg is uiteraard ook dat je meer geld kunt verdienen. Tijdens de free spin feature verschijnt een speciale gladiator in het midden van het scherm. Dit is de grootste en sterkste van allemaal. De andere drie gladiatoren kunnen hem met wapens raken wanneer ze op de juiste plek gespind worden. Wanneer je dat lukt krijg je onmiddellijk nieuwe spins die je mag inzetten.

Sfeer en spanning zorgen voor een geweldige ervaring

Champions of Rome heeft een geheel eigen uitstraling en karakter. Het spel onderscheidt zich dan ook probleemloos van de concurrentie. Yggdrasil heeft het voor elkaar gekregen om een schitterende gokkast neer te zetten die barst van de sfeer. Bovendien is het een erg spannend spel waarbij je op verschillende manieren veel geld kunt winnen. Het spreekt voor zich dat iedereen deze kast in ieder geval één keer moet spelen.

Speel nu de Champions of Rome gokkast online!