Casino Nieuws

Dragon Chase

Dragon Chase is een sfeervolle gokkast van Quickspin

Een gokkast met draken in de hoofdrol kan moeilijk origineel genoemd worden. Door de jaren heen zijn er talloze exemplaren voorbij gekomen waarbij deze mythische beesten in de hoofdrol staan. Gelukkig is het nog altijd de gameplay en de kans om te winnen die het zwaarst wegen bij een slot machine. Quickspin heeft bij Dragon Chase gekozen voor de Chinese variant van draken. Die zijn langer en enigszins slangachtig.

Sfeervol decor

De kleuren passen ook bij het Chinese thema. Het is een warm kleurenpalet waarin goud en rood centraal staan. De achtergrond beweeg dankzij rondvliegende vuurvliegjes en hier en daar wat andere effecten. Hierdoor komt de gokkast echt tot leven. De draak die op de reels ligt spring ook meteen in het oog. Quickspin heeft voor een duidelijk thema gekozen en dit in alle aspecten van het ontwerp naar voren laten komen. En het eindproduct zit er indrukwekkend uit. Tel daar de rustgevende achtergrondmuziek bij op en je hebt een gokkast die barst van de sfeer.

Symbolen in Dragon Chase

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat draken ook in de hoofdrol staan bij de symbolen. Jammer genoeg zitten de standaard 10, J, Q, K en A ook in het spel. Dat heeft niks te maken met draken en ze hebben eigenlijk niks in dit spel te zoeken. De symbolen die iets meer waar zijn hebben een Chinees thema. Bijvoorbeeld oude Chinese munten en vuurwerk. Standbeelden van draken zijn nog veel meer waard. Daar zijn er een aantal van de de meest waardevolle geeft je 50 keer je inleg. Daarvoor zul je wel een volledige winlijn vol moeten spinnen. Er is ook nog een vlammende bal. Deze is net zo veel waard als het standbeeld van de draak en is tevens de wild van het spel.

Bonus features om het spel levendig te houden

Er zitten een aantal verschillende features in dit spel om de variatie erin te houden. Je hebt een Quickspin feature die af en toe willekeurig wordt ingezet. Tijdens deze feature is er een extra symbool, het zogenaamde Wildfire symbool. Deze is veel waard en blijft op het scherm zitten bij elke volgende spin. Hij tijdens elke spin één plaats naar beneden tot hij niet meer zichtbaar is.

Free spin feature is lucratief

Dragon Chase heeft een behoorlijk winstgevende free spin feature. Deze kun je bovendien zeer regelmatige vrijspelen. Het minimale aantal free spins is 10, en deze kun je ook nog eens verdienen in de free spin mode zelf. Ook hierbij verschijnen er Wildfire symbolen waardoor je meer kans heb om iets moois te winnen. In totaal kun je tijdens de fee spins 1170 keer je inleg winnen.

Grof geld verdienen in Dragon Pearl Respin

De free spin feature is al behoorlijk winstgevend. Voor de progressieve jackpot moet je echter bij de Dragon Spin Feature zijn. Ook deze mode verschilt niet veel van de standaard gameplay. Maar dankzij het Dragon Pearl Symbol is hij wel extra spannend en winstgevend. Bovendien kun je veel geld winnen dankzij de progressieve jackpot.

Goede en mooie slot machine met jackpot

Dragon Chase heeft een mooi en rustgevend ontwerp. Het normale spel is niet heel origineel. Maar dankzij de bonus features blijft Dragon Chase altijd spannend. De progressieve jackpot zorgt er bovendien voor dat je in één klap erg veel geld kunt winnen. Maar daarvoor zul je wel eerst in de Dragon Pearl Respin feature terecht moeten komen. Jammer genoeg valt er in de normale mode een stuk minder te winnen.

Klik hier om ook de Dragon Chase slot te kunnen gaan spelen!