Casino Nieuws

Eastern Emeralds Quickspin

Eastern Emeralds gokkast van Quickspin

Quickspin heeft veel gokkasten ontwikkeld waarvan Eastern Emeralds een goed voorbeeld is. Er kan gespeeld worden met 20 winlijnen. Het uitkeringspercentage is 96,58%. Dit is dus een vrij hoog percentage en daarom ook een goede reden om zelf een gokje te wagen. Steeds meer mensen komen er achter dat de spellen van Quickspin erg interessant zijn dus waar zou je nog op wachten? Je hebt alle tijd om op je gemak kennis te maken met de spelregels en zo ook de speelomgeving te verkennen tijdens het oefenen.  

Werkwijze gokkast

Als je de gokkast hebt geopend dan zie je erg duidelijk dat het gaat over een Oosters thema. Je ziet de houden draken, KOI karpers, schildpadden en nog zoveel meer. Je hebt 5 rollen en 3 rijen symbolen en de winlijnen staan allemaal vast (20 totaal). Er zijn veel premium symbolen aanwezig en deze betalen tussen de 3 x en 7,5 x de totale inleg uit als je er 5 op een rij hebt. Ook zijn er nog kaartsymbolen 10, J, Q, K en A en die zijn dan tussen de 1,25 en 2 x de inleg waard. Er zijn ook Wilds aanwezig en daarin bevinden zich extra vermenigvuldigers. Het is verstandig om alle symbolen van tevoren te herkennen. Daarom kun je de prijzentabel raadplegen op de gokkast en dan kun je zien welke symbolen je nodig hebt en hoeveel. Ook zie je welke prijzen er dan uit worden gekeerd.

Gratis spins bonus

Er zijn veel mooie extraatjes op de gokkast aanwezig, zo is er ook een gratis spins bonus die je kunt pakken. Als je het voor elkaar krijgt om 3 Scatters op de middelste rollen te draaien dan krijg je de bonus. Je hebt daarbij dan de keuze uit bijvoorbeeld 6 gratis spins met 5x, 6,x, 7x en 8x Wild vermenigvuldigers (tot 1.680 x). Bij 9 gratis spins met 4x, 5,x, 6x en 7x Wild vermenigvuldigers (tot 840 x). 12 gratis spins met 3x, 4,x, 5x en 6x Wild vermenigvuldigers (tot 360 x). 15 gratis spins met 2x, 3,x, 4x en 5x Wild vermenigvuldigers (tot 120 x). Alles bij elkaar kan dat dus erg hoog oplopen. In totaal kun je hierbij tot wel 1680x winnen.

Voor geld spelen

De gokkast kan gespeeld worden voor geld, maar uiteraard ook gratis. Als je voor geld wilt spelen dan kan dat met minimaal €0,20 per draai en met maximaal €100 per ronde. Er zijn erg veel gratis spins met verhoogde Wilds met vermenigvuldigers aanwezig. Dit maakt het dus erg spannend en je hebt een grote kans dat je er ook echt met geldprijzen vandoor kunt gaan. Maar het is en blijft een risico, bij gokkasten heb je altijd evenveel kans om te winnen als te verliezen. Houd er daarom met je eigen geld rekening mee dat je alleen speelt met geld wat je kunt missen. Blijf verantwoord spelen en als je eerst wil oefenen, kan dat ook. Je hebt alle tijd om na te gaan wat het spel je te bieden heeft en dan kun je alsnog voor geld spelen en de spanning toe laten nemen.   

Playclub