Casino Nieuws

game of thrones slot

Game of Thrones slot spelen

Als je van gokken en Game of Thrones houdt dan kun je je hart ophalen. Er is namelijk een mooie slot machine ontwikkeld die gebaseerd is op de serie. In deze review kun je lezen waarom deze slot machine het spelen waard is en hoe de personages en verhalen van Game of Thrones vertaald zijn naar de gokkast. Het is alvast goed nieuws dat de geprezen ontwikkelaar Microgaming verantwoordelijk is voor deze slot machine.

Een mooi en passend ontwerp

Gelukkig is het ontwerp van de slot machine helemaal in stijl met de tv-serie. Ook als je de boeken niet kent kun je je dus makkelijk identificeren met de karakters en symbolen. Je zult dus ook de afbeeldingen van de acteurs uit de serie te zien krijgen. Game of Thrones is het eerste deel uit de immens populaire boekenserie van George R. R. Martin. Deze serie heet eigenlijk A Song of Ice and Fire. Door de invloed van de tv-serie is het vooral bekend komen te staan als Game of Thrones. De verhalen vinden plaats in een fantasiewereld die Westeros heet. Het draait allemaal om wie er uiteindelijk op de Iron Throne komt te zitten. Daar wordt behoorlijk om gevochten en dat zie je terug in deze slot machine versie.

Een uitstekende visuele representatie

Game of Thrones is zonder twijfel één van de mooiste slot machines die je kunt spelen. Natuurlijk zijn alle karakters herkenbaar voor kijkers van de serie. Maar ook als je Game of Thrones niet kent kun je genieten van deze prachtige gokkast. De stijl is doorgevoerd in alle aspecten van de slot machine. Daardoor is deze gokkast een mooi en stralend geheel geworden. Ook is de soundtrack van de serie in de slot machine verwerkt. Deze is door de jaren heen erg populair geworden en het helpt spelers om zich nog meer in te kunnen leven.

Passende symbolen

Zoals gezegd zijn de speciale symbolen gebaseerd op bekende personages uit de serie. De standaard 10, J, Q, K en A zitten ook in het spel. Deze zijn helemaal in stijl uitgewerkt. Daarnaast kun je karakters zoals Ned Stark en Daenerys Targaryen verwachten.

Kiezen hoe je wilt spelen

Game of Thrones draait helemaal om het maken van keuzes, en dat zie je ook terug in deze slot machine. Spelers kunnen kiezen om met 15 winlijnen te spelen of voor het zogenaamde 243 ways to win. Dat je dit als speler zelf kunt kiezen is een uitstekende toevoeging. Het past helemaal bij het thema en bovendien helpt het om de slot machine voor lange tijd interessant te houden.  

Kies voor welk huis je vecht

Als je genoeg drie, vier of vijf scatters weet te spinnen dan kom je in de bonus ronde terecht. Je kunt hier zelf kiezen voor welke bekende familie je wilt vechten. Dat zijn in de geval de Lannisters, de Baratheons, de Starks en de Targaryens. Elk huis heeft een net iets andere combinatie van free spins en multiplier. Hierdoor kunnen spelers zelf bepalen hoe de bonus game er precies uitziet. Dat is een erg leuke toevoeging aan deze game. Verder kunnen spelers na elke winnende ronde kiezen om de Braaivose coin te tossen. Daarmee kun je ervoor zorgen dat je winst verdubbeld wordt en kom je bovendien in een kleine bonus game terecht.

Game of Thrones is een uitstekende slot machine

Het is goed om te zien dat Microgaming niet teert op de populaire licentie van Game of Thrones. Ze hebben een originele en kwalitatief hoogstaande gokkast afgeleverd. Deze is niet alleen leuk voor fans van de serie, maar voor iedereen die van gokken houdt.