Casino Nieuws

Bruce Lee slot WMS

Geld winnen met Bruce Lee

Bruce Lee is een een legende binnen de vechtsport. Wat dat betreft heeft WMS, de ontwikkelaar van deze game, een uitstekende licentie binnen gehaald voor een slot machine. Zoals je waarschijnlijk al verwacht staat kungfu centraal bij deze gokkast. Verder valt het op dat je een aantal dingen volledig zelf mag bepalen als speler. Daarbovenop zijn de standaard symbolen bij deze game eindelijk eens vervangen door passende afbeeldingen die daadwerkelijk iets te maken hebben met het thema. Wat dat betreft zet WMS in ieder geval al vast een stap in de goede richting.

Unieke opstelling van rijen en kolommen

Bruce Lee heeft 5 reels. Dat is natuurlijk redelijk standaard. Wat het spel uniek maakt is het aantal rijen dat op elke reel staat. De eerste twee hebben namelijk maar twee rijen. De overige drie beschikken over de meer standaard vier rijen. Deze opstelling van reels is cruciaal voor het unlocken van de bonus game. Bovendien is het natuurlijk wel een keer leuk om een andere lay-out te zien van de reels.

Kies zelf het aantal winlijnen

Dat je zelf je eigen winlijnen mag kiezen is niet helemaal uniek. Toch is het altijd een welkome toevoeging aan elke slot machine. Bij Bruce Lee geven ze spelers die vrijheid. Er zijn maximaal 60 winlijnen. Maar je kunt beginnen van af een minimum van 10. Dat is een behoorlijk ruime marge. Bovendien kun je geheel zelf bepalen hoeveel geld je per spin in wilt zetten. Je kunt al beginnen met een inleg van 0,05 euro. De maximale inzet is 60 euro. Dat is een stuk meer dan je bij de meest gokkasten ziet. Bruce Lee is daarom geschikt voor spelers met verschillende speelstijlen.

Symbolen in Bruce Lee

Uiteraard is de kungfu meester zelf het centrale figuur in dit spel. Dat zie je ook terug in de symbolen, waarbij je Bruce Lee een aantal keren terugziet. De symbolen zien er stuk voor stuk mooi uit en passen bij de rest van het thema en het algehele ontwerp van deze video slot. WMS verdient helemaal bonuspunten omdat er geen standaard symbolen in dit spel zitten. Je ziet nog steeds veel te vaak de standaard 10, J, Q, K en A in verschillende gokkasten. Bij Bruce Lee is dat niet het geval. In plaats daarvan die je allerlei attributen die bij kungfu of meer specifiek bij Bruce Lee horen. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een nunchaku, een werpster, een werpmes, een vaas, een draak en geluksmunten. Bruce Lee komt in verscheidene variaties voor, een keer als logo van het spel, een keer als wild en een keer als standaard versie. Uiteraard zijn dat de symbolen waar je als speler naar op zoek bent.

Free spins mode is lucratief

Als je echt geld wilt winnen met Bruce Lee zul je in de free spin rondes terecht moeten komen. Het kan jammer genoeg wel even duren voor je die vrij speelt. Toch is het zeker de moeite waard. Je kunt meteen 20 gratis spins verwachten en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Verder kent Bruce Lee geen bonus features. De standaard game is gelukkig leuk en interessant genoeg om voor langere tijd gespeeld te worden.

Wederom een prima gokkast van WMS

WMS heeft een grote reputatie opgebouwd en met Bruce Lee maken ze die meer dan waar. De originele opstelling van de reels geeft deze game iets origineels. De bonus rondes zijn vreselijk spannend en je maakt een goede kans om mooie prijzen te winnen met Bruce Lee. Als je fan bent van gokkasten, van Bruce Lee of van allebei dan is deze gokkast zeker een poging waard.