Casino Nieuws

Gokkast Ark of Mystery

Gokkast Ark of Mystery

Quickspin heeft de gokkast Ark of Mystery ontwikkeld en hierbij ga jij op zoek naar de mooie schatten. Je komt in aanraking met Expanding Wilds, maar ook met re-triggers en dan nog met vele vermenigvuldigers. De gokkast heeft een uitkeringspercentage van 96,53% en daar wil je vast en zeker alles over weten. Voordat jij met eigen geld gaat spelen, wat al kan met €0,20 per draai en met maximaal €100, is het goed om de gokkast eerst te leren kennen. Zo kun jij spelen op 5 rollen en dan met 3 rijen symbolen en dan op 20 vaste winlijnen. Er zijn dan ook veel extraatjes aanwezig op Ark of Mystery en die wil jij wel tegen komen op de rollen. Daarom is het ook de hoogste tijd dat jij zelf een gokje gaat wagen en dan beslist hoeveel jij in gaat zetten. De kans op winst is namelijk groot op Ark of Mystery.

Maar wist je ook dat jij de gokkast op je mobiel kunt openen? Dit geeft je nog extra kansen op winst want zo kun jij spelen waar en wanneer je maar wilt. Een goed moment om daar eerst gebruik van te maken. Zo zie je maar dat gokken echt leuk is en door je goed in te lezen kun jij wijzer gokken. Je weet dan namelijk wat jou te wachten staat en dat maakt je alleen maar beter!

Symbolen op de gokkast

Je zal zeker iets tekort komen als je naar de symbolen kijkt op Ark of Mystery. Zo heb jij de vrouwelijke avonturier en die zal je het meeste uitkeren. Als jij er namelijk 5 draait op een actieve winlijn en dan krijg je wel 50x je inzet uitgekeerd. Als je de Egyptische symbolen draait dan krijg je tussen de 6x en de 12x je eigen inzet en daarbij heb je er ook weer 5 nodig. Bij de lagere symbolen krijg je maar 2x of 3x je inzet maximaal uitgekeerd. Let goed op want de symbolen zijn allemaal Stacked en dat kan betekenen dat je zomaar een vol scherm draait! Om een goed beeld van de prijzen te krijgen, raden we je aan dat je naar de prijzentabel kijkt. Op deze manier weet je precies welke inzet je moet plaatsen en welke prijs je uit krijgt gekeerd bij het draaien van welke symbolen.

Wild Ark Re-spin

Er is nog een extraatje aanwezig op de gokkast Ark of Mystery. Let daarbij goed op de middelste 3 rollen want daar kun je gouden arken tegen komen. Deze is Wild en kan alle andere items op de rollen vervangen. Zie jij 1 of meer gouden arken op de rollen, dan krijg je al een re-spin. Dit kan erg hoog oplopen en dus zorgen voor veel extra re-spins. Je hebt daarnaast nog de vermenigvuldigers tot 22x. Je kunt namelijk op de 5e rol in aanraking komen met stacked pyramides. Wanneer je deze ziet tijdens de re-spin feature dan wordt het echt interessant. De beste prijzen staan dan voor je klaar en die laat jij niet aan je voorbij gaan! Hopelijk heb jij veel geluk tijdens het spelen op deze gokkast zodat jij de mooiste prijzen wint op Ark of Mystery.

Ga ook de gokkast Ark of Mystery spelen voor de winst!