Casino Nieuws

Gold Canyon van Betsoft

Gold Canyon van Betsoft

De gokkast Gold Canyon van Betsoft is een goed scorende in deze serie! Veel spelers hebben er inmiddels al kennis mee gemaakt, maar is het voor jou ook al zo’n groot feest geweest? Het is goed om eens na te gaan watje er allemaal tegen kunt komen en wat het voor jou kan betekenen. We zullen er daarom eens wat meer over vertellen zodat jij na kunt gaan wat de voordelen voor jou zijn. Het is daarom ook echt tijd om op de cowboy manier te leren leven. Daar ga je dan ook niets aan tekort komen als jij deze gokkast hebt geopend.

Over Gold Canyon

Zou het jou zomaar lukken om de schatten te vinden in de Gold Canyon? Dit zou wel heel fijn zijn want dan kun jij er met flinke prijzen vandoor gaan. Het is een mooi ontworpen 5x3 gokkast van Betsoft en deze is geïnspireerd door het wilde westen. Je krijgt dan ook alleen maar te maken met mooie graphics en symbolen van sheriffs, dynamiet, paarden en "gezocht" posters. Je zult ook spannende wildernis, multipliers, Scatters en gratis spins van Wrangling ervaren en wie weet wat deze je allemaal kunnen brengen. Het is de moeite waard om eens na te gaan hoeveel geluk je kunt hebben en dan kun jij zelf nagaan hoeveel dat op kan leveren.

Over de extraatjes

Een extraatje wat je tegen kunt komen op Gold Canyon is de Hero Wilds functie. Misschien ontmoet jij wel de cowboy op de rollen om Wild te worden! Deze cowboy heeft een duister verleden en deze is er om de burgers van Gold Canyon te helpen. Als jij een Wild hebt gedraaid dan kan deze zich uitbreiden om de rollen te vullen en dan kun jij grote prijzen winnen. Maar je hebt ook nog een Scatter, als je er 3 of meer hebt dan zullen deze exploderen en dan krijg je veel extraatjes! Maar daar blijft het niet bij want je hebt ook nog de Wrangling gratis spins. Ben je echt klaar om te knallen? Dan zal dat kunnen wanneer dat het dynamiet explodeert, want dan word je beloond met 1 gratis spin voor elke bundel die uitbarst. Dit kan wel eens flink hoog oplopen!

Dan is er nog het laatste extraatje en dat is dat je misschien wel geluk kunt hebben met opvallend goud tijdens het double up-spel. Het enige wat je hoeft te doen is een munt omdraaien. Als je de juiste keuze hebt gemaakt dan kan dat erg winstgevend voor je zijn. Het is maar te hopen en dan kun jij al snel nagaan hoe fijn het is om dan een leuke prijs te innen. Ga er daarom ook maar eens voor op de gokkast Gold Canyon en dan kun jij eens zien hoe leuk en spannend dit kan zijn. Het gaat er om dat je speelt op een moment dat je veel geluk hebt, maar als dat het juiste moment is dan kun je van geluk spreken!

Klik hier voor de Gold Canyon gokkast van Betsoft!