Casino Nieuws

Nieuwe Wolf Rising Moon gokkast!

Kies de nieuwe gokkast Wolf Moon Rising

Als je gaat gokken dan heb je vaak maar één gedachten en dat is veel geld winnen. Maar wat veel spelers vergeten is dat zij het speelplezier goed in het oog moeten houden. Het gaat er namelijk om dat je het ook leuk vindt om te doen. Als je gaat gokken, op welke gokkast dan ook, heb jij altijd de kans op winst en verlies. Een gokkast is namelijk ook een kansspel en daarbij liggen die kansen nou eenmaal heel dicht bij elkaar. Plaats daarom alleen maar geld op Wolf Moon Rising wat je echt kunt missen en dan kan het haast niet meer verkeerd gaan! Je kunt dan zorgeloos spelen, plezier maken en als je wint dan is dat een grote verrassing! Stel je dan ook niet in op de winst, maar ga voor een avond plezier maken. We bereiden je graag voor op wat je tegen kunt komen op deze Betsoft gokkast.

Wolf Moon Rising van Betsoft

Je krijgt op de gokkast Wolf Moon Rising de kans om voor het goud te gaan! Er kan namelijk gespeeld worden op 5 rollen, 3 rijen en 10 vaste winlijnen. Wolven kom je in allerlei soorten en kleuren tegen en dan si het aan jou wat jij ermee gaat doen. Misschien heb je wel zoveel geluk dat jij er het maximale al uit weet te halen na de 1e speelronde. Maar ook even rustig wennen kan geen kwaad en dan kun jij de prijzentabel raadplegen en zien wat deze je kan brengen. Ook dat is een goede voorbereiding zodat jij weet wat je kunt bereiken op de gokkast Wolf Moon Rising.

Extraatjes op de gokkast  

Elemental Wilds behoren tot de extraatjes op de gokkast Wolf Moon Rising. Als je een Wild op de rollen tegen komt dan kan deze andere items op de rollen vervangen alleen een Scatter niet. Het kan jou dan weer helpen om sneller tot een winnende combinatie te komen en dan kun je je winsten pakken. Maar er is nog meer want je hebt ook nog de Feather Talisman Free Spins en die kun jij activeren bij minstens 3 Mystical Feather Talisman-symbolen. Je krijgt dan 12 free spins cadeau en die kunnen dan weer zorgen voor heel mooie uitbetalingen.

Wolf Moon Fortune

Het beste op de gokkast Wolf Moon Rising hebben we tot let laatste bewaard en dat zijn de speciale Wolf Moon-symbolen. Dit zijn namelijk echt speciale symbolen en deze kunnen overal op je scherm verschijnen. Ieder symbool heeft het potentieel om je onmiddellijk te laten winnen als deze is gedraaid. De kansen op winst nemen zo dus alleen maar toe en dan kun jij nagaan wat de voordelen zijn op Wolf Moon Rising. Probeer het voor jezelf maar eens uit want wie weet hoeveel geluk jij hebt op deze interessante Betsoft gokkast. Wijzer gokken begint bij jezelf en dat wil ook zeggen dat je verantwoord gaat spelen!

Klik en speel zelf op de nieuwe gokkast Wolf Moon Rising!