Casino Nieuws

Miner Donkey Trouble is nieuw!

Miner Donkey Trouble is nieuw!

Wanneer je online gaat spelen zal je onder andere de Miner Donkey Trouble gokkast tegen kunnen komen. Play’n GO is de spel provider achter dit spel. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je al snel kunnen genieten van een unieke gameplay. Dat komt omdat het spel gespeeld wordt met mooie grafische elementen. Je speelt de Miner Donkey Trouble gokkast met een thema over een mijnwerker die samen met zijn ezel opzoek is naar zoveel mogelijk goud en diamanten.

Op de achtergrond van de Miner Donkey Trouble gokkast zie je de grote mijn verschijnen. Je ziet hoge stenen muren, houten balken, houten trappen, touwen en brandende kaarsen. De mijnwerker en de ezel zijn ook op de achtergrond te zien. Je kunt de Miner Donkey Trouble gokkast ook gaan spelen met mooie symbolen op de rollen. Zo kun je onder andere diamanten draaien in allerlei kleuren en brokken goud. Pikhouwelen en dynamiet zijn ook als symbolen te zien.

Spelregels Miner Donkey Trouble leren kennen

Neem altijd goed de spelregels van de Miner Donkey Trouble gokkast door voordat je begint met spelen. Je moet namelijk goed weten hoe het spel gespeeld kan worden. Je kunt dit spel gaan spelen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen vind je terug aan de onderkant van de rollen. Met de getallenlijn kun je een inzet naar keuze plaatsen. Je kunt de inzet naar wens verhogen of verlagen. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van de Miner Donkey Trouble gokkast laten draaien. Dit kan met de ronde groene knop waar de twee grote pijlen op staan. Bij elke draai maak je kan sop winst en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Speel voor hoge prijzen op 5 rollen

Wanneer je gaat spelen op de Miner Donkey Trouble gokkast is het uiteraard jouw doel om zoveel mogelijk prijzen te winnen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de rollen complete clusters draaien. Een cluster moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 5 zijn. Het is belangrijk dat elke cluster op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Miner Donkey Trouble gokkast met een RTP van 94,26% voor de winst.

Extra functies Miner Donkey Trouble

Uiteraard zijn er ook extra functies te vinden bij de Miner Donkey Trouble gokkast waar je mee kunt gaan spelen. Dit spel kan onder andere met Wild symbolen gespeeld worden. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt er zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. In dat geval kun je alsnog een winst uit laten betalen. Als je de extra functies gebruikt kun je ook Scatter symbolen tegenkomen. Je kunt met de Scatter symbolen free spins winnen. Als je free spins ontvangen hebt kun je de rollen van de Miner Donkey Trouble gokkast gratis laten draaien. Zo win je gratis geldprijzen.

Play'n GO heeft Miner Donkey Trouble gelanceerd, speel nu!