Casino Nieuws

Mis 5 Lions Dance van Pragmatic Play niet!

Mis 5 Lions Dance van Pragmatic Play niet!

Spel provider Pragmatic Play heeft al veel mooie spellen op de markt weten te brengen. Op 15 september 2020 kwam er hier weer een nieuw spel bij. Het gaat om de 5 Lions Dance gokkast en dit spel wordt gespeeld met een oosters thema. Je kunt de 5 Lions Dance gokkast gaan spelen met een hoge kwaliteit en met voldoende spanning en hoge winkansen. Het spel is op een leuke manier in elkaar gezet en daardoor verveel jij jezelf geen moment. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen en je kunt hier mooie symbolen op de draaien.

Op de achtergrond van de 5 Lions Dance gokkast zie je de mooie oosterse stad in Chinese stijl verschijnen. Zelf sta je op een balkon en van daar uit kun je genieten van een mooi uitzicht. Je ziet mooie tempels verschijnen met blauwe daken, rode pilaren en gouden details. In de donkere lucht zie je rode lampionnetjes met lichtjes zweven. Het geeft een prachtig effect aan de avond. Laat je de rollen van de 5 Lions Dance gokkast draaien? Dan kun je ook genieten van mooie symbolen op de rollen. Je kunt symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk aan draken in de kleuren goud, wit, rood, groen en geel. Er zijn ook kaartsymbolen te vinden in de kleuren rood, blauw, roze, groen en oranje. Je komt ook gouden lampionnen en trommels tegen.

Spelregels 5 Lions Dance

Wil je graag gaan spelen op de 5 Lions Dance gokkast? Dan is het voor jou als speler belangrijk dat je de spelregels goed leert kennen. Je moet goed weten hoe je het spel kunt spelen, want anders kun je niet op de juiste manier met dit spel aan de slag. Als je de 5 Lions Dance gokkast gaat spelen zal je alle knoppen van het spel terugvinden aan de onderkant van de rollen. Je kunt onder andere een min knop en een plus knop tegenkomen. Met deze knop kun je een inzet plaatsen. Per draai kun je minimaal €0,20 plaatsen en maximaal €100. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee witte pijlen op staan. Als je de rollen van de 5 Lions Dance gokkast laat draaien maak je direct kans op winst.

Hoe win ik met dit spel?

Spelen voor de winst op de 5 Lions Dance gokkast is zeker de moeite waard. Dit kan met een RTP van 96,5% en hoge winkansen. Als je dit spel wilt gaan spelen voor de winst, is het uiteraard wel belangrijk dat je precies weet hoe je een winst kunt behalen. Je kunt een winst behalen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat een combinatie compleet is en niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Je speelt de 5 Lions Dance gokkast met 1024 winmanieren, dus aan de kans op winst zal het zeker niet liggen.

Extra functies gebruiken

Ga je een gokje wagen op de 5 Lions Dance gokkast? Dan kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Bij dit spel kun je onder andere een Wild symbool draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook bonus symbolen te vinden en zij kunnen jou voorzien van free spins. Met de free spins kun je de rollen van de 5 Lions Dance gokkast gratis laten draaien.

5 Lions Dance van Pragmatic Play levert mooie prijzen op