Casino Nieuws

Mis Juicy Joker Mega Moolah niet!

Mis Juicy Joker Mega Moolah niet!

Het is voor jou als speler zeker meer dan de moeite waard om aan de slag te gaan met de Juicy Joker Mega Moolah gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen met een klassiek thema over fruit en jokers. Het spel kan gespeeld worden met 5 rollen en 15 symbolen per draai. Je kunt met deze gokkast veel mooie prijzen winnen en daardoor verveel je jezelf geen moment. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je van een kleurrijke speelomgeving kunnen genieten. Daardoor wordt het al snel leuk om dit spel te gaan spelen.

Op de achtergrond van de Juicy Joker Mega Moolah gokkast krijg je een ruitjespatroon te zien. Op de ruiten zie je verschillende figuren voorbij komen, waaronder harten en schoppen. Niet alleen de achtergrond van het spel ziet er goed uit, want je kunt ook gaan spelen met mooie symbolen. Je kunt op de rollen onder andere stukken fruit draaien. Denk hierbij aan druiven, watermeloenen, sinaasappels en kersen. Je kunt ook harten, schoppen, ruiten en klavers draaien. Dit kan in de kleuren rood, paars, roze en blauw. Daarnaast laat het speelveld ook diamanten zien en jokers. Het spel kan met de symbolen hoge prijzen opleveren.

Hoe speel je het spel?

Voor jou als speler is het goed om te weten op welke manier je de Juicy Joker Mega Moolah gokkast kunt gaan spelen. Je kunt dit spel spelen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Zodra je het spel geladen hebt kun je beginnen met het plaatsen van een inzet. Je kunt dit doen met het fiche als knop. Bij het plaatsen van een inzet zal je wel rekening moeten houden met de inzetlimieten die gehanteerd worden. Dat is bij dit spel minimaal €0,10 per draai en maximaal €10 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen van het spel laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de grote gouden pijl op staat. Als je de rollen laat draaien maak je direct kans op winst. De spanning voel je dan ook al snel stijgen.

Win prijzen en jackpots

Om te kunnen winnen met de Juicy Joker Mega Moolah gokkast moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien. Een combinatie moet altijd compleet zijn, want anders kan hij geen winst opleveren. Het is belangrijk dat elke combinatie minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laat zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Je kunt het spel gaan spelen met een RTP van 92,03%. In de prijzentabel vind je terug welke winsten de Juicy Joker Mega Moolah gokkast op kan leveren.

Extra functies ontdekken

Spel provider Just For The Win heeft de Juicy Joker Mega Moolah gokkast ook voorzien van extra functies. Dit spel kan onder andere Wild symbolen laten zien. Je kunt de Wild symbolen herkennen aan de blauwe diamanten. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan daardoor alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog een winst uit laten betalen. Spelen op de Juicy Joker Mega Moolah gokkast kan ook met free spins symbolen en zij kunnen free spins opleveren. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en zo win je gratis geldprijzen. Dat maakt het spelen van de Juicy Joker Mega Moolah gokkast meer dan de moeite waard voor jou als speler!

Win hoge prijzen met Juicy Joker Mega Moolah van Just For The Win!