Casino Nieuws

Mis online King of Cats niet

Mis online King of Cats niet

Je kunt online de King of Cats gokkast gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Big Time Gaming. Als je dit spel gaat spelen zal je zien dat Big Time Gaming het thema goed in elkaar heeft weten te zetten op een totaal van 6 rollen. Je kunt het spel met Megaways gaan spelen en daardoor kan het aantal symbolen bij elke draai veranderen en dit kan ook per rol verschillen. Met de symbolen die op de rollen verschijnen kun je mooie prijzen winnen. Daardoor zal de King of Cats gokkast gespeeld worden met de nodige spanning. Als je dit spel online gaat spelen zal je kunnen rekenen op een leuke gameplay en je kunt jezelf voor een langere tijd goed vermaken.

Het thema van de King of Cats gokkast heeft te maken met wilde dieren die tot de katachtigen behoren. Je kunt terecht komen in verschillende leefomgeving. Denk eens aan de jungle of aan een natuurgebied met zand en dor gras. De achtergrond trekken al snel je aandacht door de mooie uitwerking waar Big Time Gaming voor heeft gekozen. Op de rollen draai je ook mooie symbolen die het spel goed aanvullen. Denk aan zwarte panters, leeuwen, maskers, pootafdrukken en gekleurde kaartsymbolen.

Hoe speel je King of Cats?

Voor jou als speler is het goed om te weten hoe het spel bediend kan worden. Dit spel kan worden bediend met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen vind je terug aan de rechter zijkant van de rollen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere een ‘STAKE’ knop te zien krijgen. Met deze knop kun je een inzet plaatsen. Uiteraard heb je altijd zelf in de hand met welke inzet je de King of Cats gokkast gaat spelen. Je kunt bij dit spel minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €10 per draai. Na het plaatsen van een inzet kunnen de rollen van de King of Cats gokkast gedraaid worden. Daar heb je de groene knop voor nodig waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst. De spanning zal dan ook al snel hoog oplopen.

Zo win jij hoge prijzen

Tijdens het spelen van de King of Cats gokkast kun je mooie prijzen winnen. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je het tot een winst kunnen schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je kunt de King of Cats gokkast voor de winst gaan spelen met een RTP van 96,7%. Het spel kan met veel winmanieren gespeeld worden en dat hebben we te danken aan de Megaways die toe zijn gevoegd. Je kunt minimaal 2 symbolen per rol draaien en maximaal 7 symbolen per rol. Draai je op elke rol het maximaal aantal symbolen? Dan speel je de King of Cats gokkast met maar liefst 117649 winmanieren voor mooie prijzen.

Dit zijn de extra functies

Dit spel kan worden gespeeld met een aantal leuke extra functies. Als je dit spel gaat spelen kom je onder andere Wild symbolen tegen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Dit spel kan ook worden gespeeld met Scatter symbolen. Je kunt daar free spins mee winnen en daar kun je de rollen van het spel gratis mee laten draaien.

Ontdek hoe je wint met King of Cats