Casino Nieuws

Niagara Falls slot

Niagara Falls is leuk en sfeervol

Het is duidelijk dat Yggdrasil Gaming op zoek was naar een klassieke look and feel van de gokkasten van vroeger toen ze Niagara Falls aan het maken waren. En dat is erg goed gelukt. Helemaal als je wat langer de tijd neemt om het kunstzinnige design van Niagara Falls in je op te nemen. Op het eerste gezicht kan de gokkast wat ouderwets overkomen. Gelukkig is dat precies de bedoeling geweest van Yggdrasil Gaming. Wat onder andere ook duidelijk wordt aan het feit dat de knoppen van een klassieke gokkast zijn opgenomen in het ontwerp. Het oog voor detail is opzienbarend. Niagara Falls heeft een thema dat gebaseerd is op de jaren '30, en de beroemde watervallen zelf uiteraard. De achtergrondmuziek is geweldig en past helemaal bij de rest van de kast. Het is zonder twijfel een van de meest sfeervolle melodieën die je bij een slot machine aan zult treffen.

Meer dan genoeg content om je lange tijd bezig te houden

Niagara Falls heeft een redelijk standaard opzet met 5 reels en 3 rijen. Daarover zijn 20 winlijnen verdeeld. Je kunt opmerkelijk veel geld per spin inleggen, namelijk 400 euro. Gelukkig kun je ook gewoon bescheiden beginnen met 20 cent per keer. Ondanks dat deze slot machine gebaseerd is op de gokkasten van weleer, zitten er toch 3 bonus features in. Meer dan genoeg om de gemiddelde speler voor langere tijd te kunnen vermaken.

Symbolen zijn er levendig en opvallend

Dat Niagara Falls kunstzinnig is mag duidelijk zijn. Ook hebben de makers duidelijk de jaren '30 bestudeerd of wellicht zijn ze echte kenners van die tijd. De symbolen zijn een combinatie van afbeeldingen die typisch zijn voor gokkasten, zoals kersen, pruimen, sinaasappelen, bellen en de red lucky 7. Verder zorgen een symbool van Niagara Falls en een ton whiskey met goud voor de hogere payouts. Wanneer je 5 Niagara Falls logo's weet te spinnen dan krijg je onmiddellijk 10 keer je inleg uitbetaald.

Aantrekkelijke free spin feature

De stijl van deze game mag dan gebaseerd zijn op het verleden, het spel en de features zijn modern en origineel. Bovendien is de kast lang niet zo simpel als hij op het eerste gezicht lijkt. Dat wordt onder andere duidelijk uit de 3 verschillende bonus features. De Coin Drop bonus feature wordt vrijgespeeld wanneer er een gouden munt op het 5e reel verschijnt. Deze munt zal vervolgens naar beneden vallen. Onder het normale slot staan namelijk 5 bonus slots. Wanneer de munt in een slot valt die leeg is, dan win je niks. Wanneer het in een slot valt met een bonus dan heb je kans op 5 verschillende bonus mogelijkheden. Dat zijn onder andere free spins, extra kans op stacks en vermenigvuldigers. Als je meerdere whiskey tonnen weet te spinnen dan ga je ook naar een free spin feature. Hierbij krijg je ook nog eens extra mogelijkheden een fully stacked reel te verdienen. De Cash Fall feature is volledig random. Dat betekent dus ook dat je deze tijdens elke spin in het spel kunt vrijspelen. Dit is ook een erg leuke feature die gebaseerd is op de kenmerkende machines die munten vooruit duwen en die vervolgens meestal net niet via een sleuf bij de speler terecht komen. De kunst is om de munten er precies op het goede moment in te gooien.

Kunstzinnige en spannende kast

Er valt eigenlijk niks slechts te zeggen over Niagara Falls. De gokkast heeft een opvallend design dat ontzettend goed is uitgewerkt. Bovendien is elke spin spannend. Dankzij de drie verschillende bonus features blijft dit spel voor lange tijd spannend en verrassend.

Ga ook Niagara Falls en kijk wat jouw kansen zijn!