Casino Nieuws

Ogre Empire slot

Ogre Empire slot

Software provider Betsoft komt met een nieuwe fantasierijke slot die ze de bijzondere naam Ogre Empire hebben gegeven. Deze slot neemt je mee naar een sprookjes koninkrijk van de ‘ogres’. Deze boemannen zullen ons een kijkje geven in hun wereld en helpen je als speler misschien wel om leuke winsten binnen te slepen. We leggen je hier alles over het spel uit, zodat je goed voorbereid kunt spelen.

Kenmerken van het spel

Het speelveld van de Ogre Empire slot bestaat uit 5 rollen en telt 25 winlijnen waarop jij de winnende combinaties van symbolen dient te maken. Het mooie aan deze game is dat het een dag- en nachtfunctie heeft die beide hun eigen aantrekkelijke winsten op zullen leveren. Wanneer het dag is zullen de ogre’s druk in de weer zijn door steensymbolen kapot te slaan om je zo extra winst te laten verdienen. Tijdens de nacht slapen zij en zullen de mensen je helpen te spelen.

Als symbolen zal je op de rollen de bekende kaartsymbolen tegenkomen zoals J, Q, K en A die voor de symbolen met lagere waarden staan. Daarnaast vind je ook symbolen van hogere waarden die worden gerepresenteerd door paddenstoelen, bloemen en typische ogre wapens. Jouw doel op deze slotgame is om zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen op de rollen te draaien. Wanneer je benieuwd bent naar de exacte waarde van de verschillende symbolen en hun combinaties, dan raden we je aan om de uitbetalingstabel op het spel zelf te raadplegen. In deze tabel vind je op een overzichtelijke manier alle symbolen die er op het spel aanwezig zijn.

Diverse bonusfeatures

Om te beginnen vind je op deze slotgame uiteraard een Wild symbool, welke is afgebeeld als een Wild bloem. Wanneer het dag is zal deze als 3 aangrenzende Wild symbolen op de rollen verschijnen. In de nacht zal de Wild 3 andere symbolen in een Wild veranderen. Het Wild symbool zal, zoals je misschien gewend bent, andere reguliere symbolen kunnen vervangen om je zo te helpen winnende combinaties te maken. Daarnaast wil je graag dat je de Joker vindt, welke zich verschuil achter de rollen 2, 3 en 4. Deze Joker geeft je maar liefst 2x Wild winsten. Deze Joker zal alleen tevoorschijn komen in de nacht. Ook heb je de mogelijkheid om na iedere winnende combinatie een gokje te wagen om je winst te verdubbelen. Maak je de verkeerde keuze? Dan ben je jouw gewonnen prijs kwijt, maar het zou fantastisch zijn wanneer je jouw prijs kan verdubbelen.

Ervaring Ogre Empire

Deze Ogre Empire slot is een vermakelijke slot en hoewel het niet spectaculair veel bonusfeatures bevat, voegt de dag- en nachtfunctie absoluut dat extra stukje spanning toe. Naast dat het een leuke game is om te spelen, is het ook prachtig vormgegeven en geeft je het idee dat je jezelf in een andere wereld bevindt.

Triple Aces