Casino Nieuws

Phoenix Reborn neemt je mee naar de wereld van de Azteken

Phoenix Reborn neemt je mee naar de wereld van de Azteken

Het is niet makkelijk om elke keer met een nieuw thema te komen voor een gokkast. Spelers moeten daarom regelmatig proberen om in dezelfde setting geld te winnen. Een historische achtergrond is eigenlijk altijd al populair geweest in online slot machines. De wereld van de Azteken en andere oud Amerikaanse beschavingen zijn al vaak bezocht. Hetzelfde geld bijvoorbeeld voor de Romeinen, Grieken en het klassieke China. De Azteekse beschaving stond bekend om hun vergevorderde architectuur en ingenieuze agricultuur. De ontdekking van het continent door Europeanen en het meebrengen van voor de Azteken onbekende ziektes bleek uiteindelijk de ondergang van de Azteekse beschaving. Met Phoenix Reborn kunnen spelers in een Azteekse tempel proberen om veel geld te winnen.

5 reels met 40 winlijnen

Phoenix Reborn geeft spelers met 40 winlijnen veel kans om geld te winnen. Deze zijn verdeeld over 5 reels. Bij Phoenix Reborn kunnen spelers hun inleg bepalen tussen 0,20 en 100 euro's per spin. Je kunt dus voor een groot del zelf bepalen hoeveel risico je neemt.

Kenmerkende Azteekse tempel is het decor

Phoenix Reborn heeft een mooie, maar niet al te originele achtergrond. Met dit thema is het ook lastig geworden om echt verrassend uit de hoek te komen. Het spel speelt zich af in een tempel. Deze staat al in een even kenmerkende, mistige jungle. In combinatie met de stenen symbolen en de gouden accenten is dit zeker niet iets wat gokkers nog niet eerder hebben gezien.

Symbolen van Phoenix Reborn

Het spel heeft de typische symbolen van een online slot machine die het oude Azteekse rijk als thema heeft. Je hebt bijvoorbeeld toucan vogels, slangen en zwarte panters. Verder zijn er een aantal stenen symbolen. De speciale symbolen zien er wel origineel uit. Je  hebt er bijvoorbeeld twee die het hele reel in beslag nemen. Deze fully stacked symbols zijn een mannelijke en een vrouwelijke, Azteekse krijger. Het meest waardevolle symbool is de Phoenix, die ook meteen als wild dienst doet. Verder is er ook nog een scatter symbool. Die wordt weergegeven door een Azteekse zon.

Free spin feature van Phoenix Reborn

Zoals elke online slot machine heeft Phoenix Reborn ook een free spin feature. Deze kun je vrijspelen door 3,4, of 5 scatter symbolen te spinnen. De feature wordt Rise of the Phoenix genoemd. Je krijgt, afhankelijk van het aantal scatter symbolen, 7, 12 of 20 free spins. Dat kunnen er meer worden als je tijdens de free spins wederom een scatter symbool weet te spinnen. Het voordeel van deze feature is dat er altijd een fully stacked Phoenix wild op een van de reels zit. Het spreekt voor zich dat je daardoor meer kans hebt om mooie prijzen te winnen. De winst in de Rise of the Phoenix feature kan oplopen tot 5000 keer je inleg.

Vermakelijk slot van Play 'n Go

Door de jaren heen heeft Play 'n Go spelers altijd getrakteerd op mooie gokkasten. Ook Phoenix Reborn is een vermakelijke slot. Het design is mooi en de kast draait te allen tijde soepel. Daarbij moet wel gezegd worden dat deze slot machine weinig nieuws met zich meebrengt. Het thema is niet bijster origineel en de gameplay elementen brengen weinig verrassingen. Phoenix Rising is zeker een vermakelijke slot en er is niks mis mee. Desondanks is het jammer dat Play 'n Go niet meer moeite heeft gedaan om van dit spel een originele en gedenkwaardige ervaring te maken.

Speel nu deze Phoenix Reborn slot en ontdek de winstkansen!