Casino Nieuws

Pirate Gold zit boordevol variatie

Pirate Gold zit boordevol variatie

Iedereen die ooit gegokt heeft weet dat er ontzettend veel gokkasten zijn met een piratenthema. In eerste instantie lijkt Pirate Gold dan ook niet meteen een titel waar alle aandacht naar uit zou moeten gaan. Toch zie je meteen dat dit spel iets speciaals is wanneer je het voor het eerst opstart. Pragmatic Play heeft nog niet de reputatie van andere ontwikkelaars. Maar als ze zo doorgaan dan kan dat niet meer lang duren. Het is duidelijk dat ze zich proberen te bewijzen. Met Pirate Gold zetten ze wederom een stap in de goede richting. De slot heeft een kwaliteit waar andere ontwikkelaars niet aan kunnen tippen. Pragmatic Play is in staat om een ongelooflijk mooie sfeer neer te zetten in een schitterende omgeving. Dankzij het oog voor detail is deze gokkast een verademing om naar te kijken. Bovendien is er meer dan genoeg te doen.

Schitterende graphics in een geloofwaardige wereld

Pirate Gold is een opvallende verschijning. Dat komt onder meer door de combinatie van de voor- en achtergrond van het spel. De symbolen zijn namelijk redelijk tekenfilmachtig. En dat terwijl de achtergrond er realistisch is. Dat effect komt ook terug in de kleuren. Aangezien de achtergrond een storm op een oceaan is, is die redelijk grimmig en donker. De symbolen op de voorkant zijn fel gekleurd en het zijn over het algemeen vrolijke afbeeldingen. Je zou misschien denken dat dit kan leiden tot een rommelig geheel. Niets is minder waar. Pirate Gold is namelijk zonder meer een van de mooiste gokkasten van dit moment. Je krijgt echt het gevoel dat je midden op de oceaan op een boot zit. Dankzij de gedetailleerde omgeving en symbolen is er bovendien altijd iets nieuws te ontdekken.

Passende symbolen voor een piraten gokkast

Iedereen weet ongeveer wel wat de meest kenmerkende voorwerpen van een piratenfilm zijn. Je ziet ze eigenlijk elke keer voorbij komen, ook tijdens carnaval. Deze zitten eigenlijk allemaal wel in Pirate Gold. Je hebt bijvoorbeeld een haakhand, gouden munten, een schatkaart en een piratenschip. Verder zitten er nog twee verschillende piraten in die dienst doen als symbool. Dat zijn een mannelijke en een vrouwelijke variant. En deze vertegenwoordigen allebei evenveel waarde. Verder mag de schatkist natuurlijk ook niet ontbreken. Deze doet bij Pirate Gold dienst als wild.

40 kansen op een winnende combinatie

De kans om te winnen is natuurlijk ook belangrijk. Pirate Gold heeft 40 winlijnen die over 5 reels en 4 rijen verdeeld zijn. Je moet als speler wel redelijk hoog inzetten om te mogen spelen. De minimale inleg is namelijk 40 eurocent. Dat is voor veel spelers vrij jammer. Want Pirate Gold zal namelijk aantrekkelijk zijn voor bijna elk type gokker. Je kunt maximaal 200 euro per spin inleggen. Het is dus vooral een gokkast voor mensen die van het nemen van een risico houden.

Features houden het spel interessant

The Lucky Treasure Bag is waarschijnlijk de meeste interessante feature van dit spel. Er zitten namelijk een aantal verschillende in Pirate Gold. Als je genoeg geldzakken spint dan mag je een poging wagen in deze bonus game. Je kut er erg veel geld winnen. Dat kan oplopen tot 32.270 keer het bedrag dat je hebt ingelegd. Je zult daardoor uiteraard wel behoorlijk wat geluk moeten hebben. Uiteraard zit er ook nog een free spin feature in dit spel. Het leuke is dat je daar ook extra kansen maakt om te winnen omdat er meer symbolen in de roulatie zitten die veel opleveren.

Pirate Gold is de beste piratenslot op het internet.

Deze gokkast ziet er schitterend uit en er zitten meer dan genoeg leuke en lucratieve bonus features in. Dat maakt Pirate Gold een erg interessante en vermakelijk gokkast en de beste slot machine met een piratenthema.

Ga ook spelen op deze leuke Pirate Gold slot!