Casino Nieuws

Play’n GO brengt spannende Helloween slot uit!

Play’n GO brengt spannende Helloween slot uit!

In oktober is het altijd weer spannend, want dat betekend dat Halloween er weer aan zit te komen. Genoeg redenen voor Play’n GO om een Halloween slot te maken, met de naam Helloween. Je speelt de Helloween gokkast met een goed uitgewerkt thema en ook de spanning zal al snel hoog op kunnen lopen. Het spel wordt gespeeld met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Je kunt de Helloween gokkast gaan spelen met een unieke gameplay en daardoor lijkt het net of je zelf tussen de griezels terecht bent gekomen.

Als je naar de achtergrond van de Helloween gokkast kijkt zie je dat je in een toren staat van een oud kasteel. Je kunt door verschillende ramen kijken. De binnenkant is gemaakt van stenen en voor de ramen zie je voor de helft tralies met spiesen. Er zijn kleine trappen van steen te zien en je ziet ook brandende kaarsen op de grond staan. Kijk je door de ramen naar buiten? Dan zie je water, grasvelden, bomen e bergen. Ook op de rollen van de Helloween gokkast valt er genoeg te zien. Je kunt symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk eens aan pompoenen, gouden ringen met pompoenhoofden, helderzienden en monsters. Er zijn ook gekleurde kaartsymbolen te vinden als A, K, Q, J, 10 en 9.

Hoe kan ik Helloween spelen?

Bereidt jezelf altijd goed voor als je een gokje wilt gaan wagen op de Helloween gokkast. Je moet als speler goed weten hoe het spel gespeeld moet worden met de knoppen die aanwezig zijn. Alle knoppen van het spel vind je terug aan de onderkant van de rollen. Je ziet onder andere een getallenlijn staan en hier kun je een inzet mee plaatsen.

Met de min knop kun je de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen. Je kunt altijd spelen met een inzet naar keuze. Er kan bij de Helloween gokkast minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde groene knop waar de twee witte pijlen op staan. Als je de rollen van het spel laat draaien maak je direct kans op winst. De spanning zal dan ook al snel hoog oplopen voor jou als speler.

Win prijzen op 10 winlijnen

Je speelt de Helloween gokkast voor de winst met een RTP van 94,2%. Om te kunnen winnen met dit spel moet je op de 5 rollen die aanwezig zijn complete combinaties draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Helloween gokkast met 10 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. Het is aan jou als speler om ervoor te zorgen dat de combinatie compleet is.  

Verhoog winkansen met extra functies

Wanneer je de Helloween gokkast gaat spelen zal je ook van extra functies kunnen genieten. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en dat maakt het voor jou als speler al snel spannend. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en zij kunnen jou voorzien van free spins. Met de free spins kun je de rollen van de Helloween gokkast gratis laten draaien en zo kun je gratis winsten behalen.

Helloween van Play'n GO wil je niet missen!