Casino Nieuws

Star Trek: Red Alert is een uitstekende slot machine

Star Trek: Red Alert is spannend!

WMS is de ontwikkelaar er die met de licentie van Star Trek: Red Alert vandoor is gegaan. Dat is goed nieuws voor fans, want WMS heeft al veel schitterende gokkasten op zijn naam staan. En het is waarschijnlijk dat meerdere makers van gokkasten maar wat graag een officiële gokkast van Star Trek zouden maken. WMS heeft deze wedstrijd dus gewonnen. Dat is goed nieuws voor deze geprezen maker, maar het brengt natuurlijk ook een hoop verantwoordelijkheid met zich mee. Voor een grote groep fans is Star Trek namelijk bijna heilig. En wanneer je de wereld of de karakters verkeerd representeert, kan dat tot veel kritiek leiden. Aan de andere kant brengt het natuurlijk een hoop publicatie met zich mee. WMS heeft er in ieder geval alles gedaan om fans van Star Trek en fanatieke gokkast spelers tevreden te houden.

Wereld van Star Trek is meteen herkenbaar

Star Trek heeft een unieke sfeer en uitstraling. Dat is een belangrijke reden voor het bijna ongekende succes van de hitserie. Bij deze slot machine begeeft de speler zich op de befaamde USS Voyager. Daar word je vergezeld door een aantal van de bekendste personages van Star Trek. Je kunt er bijvoorbeeld op rekenen dat je McCoy, Captain Kirk, Spok en Scotty gaat tegenkomen. Als je de serie erg goed kent dan zitten er bovendien een aantal interessante en leuke details in het spel. Daar wordt je gelukkig niet mee doodgegooid. Dus ook als je Star Trek niet goed kent dan zul je zeker een fantastische gokervaring kunnen hebben met Star Trek: Red Alert. De hele wereld rondom Star Trek wordt geweldig weergegeven. WMS stelt wat dat betreft zeker niet teleur. En gelukkig valt er ook nog eens meer dan genoeg te beleven.

Leuke gameplay met veel variatie

Star Trek: Red Alert is een genot om te spelen. De normale mode op zich zorgt al voor voldoende spanning. Maar er zitten een aantal bonus features in die ervoor zorgen dat dit spel zich echt weet te onderscheiden. Het is goed om te zien dat WMS de bekende licentie niet al het werk heeft laten doen. Ook zonder Star Trek als setting was dit waarschijnlijk een geweldige slot machine geworden.

Aan bonus features geen gebrek

Bonus features zijn vaak de oorzaak dat het spelen van een slot machine voor langere tijd leuk blijft. Star Trek zit hier gelukkig boordevol mee. Er is bijvoorbeeld een zogenaamde Spock Multiplier. De naam zegt het al, bij deze feature kan Spock ervoor zorgen dat jouw winst vermenigvuldigd wordt. Verder zorgen kleine extra's zoals Win Warp en Rock Creature Feature voor spannende momenten om extra geld te winnen. De hoofd bonus feature in Star Trek: Red Alert is Scotty's Wild Reel. Dat is de free spin feature die je kunt unlocken door een winnende combinaties van symbolen met Scotty te spinnen. Verder is er natuurlijk nog de Red Alert feature zelf. Het is leuk om te zien dat elementen van Star Trek daadwerkelijk in de bonus modes verwekrt zijn.

WMS laat zien hoe het moet met Star Trek: Red Alert

Fans van Star Trek zouden deze slot machine nu meteen op moeten starten. Maar ook als je een minder grote fan bent van de serie is dit een gokkast waar je veel plezier aan zult beleven. Het barst van de sfeer en dankzij de bonus features blijft de variatie erin.

Klik hier om Star Trek Red Alert te kunnen spelen!