Casino Nieuws

Temple of Nudges is origineel en mooi

Temple of Nudges is origineel en mooi

NetEnt is een van de bekendste ontwikkelaars van online slot machines. Het bedrijf heeft een enorme reputatie en daar is hard voor gewerkt. Met Temple of Nudges bewijzen ze wederom dat ze bezig zijn met innoveren. Het resultaat is een schitterende gokkast met goede ideeën.

Toneel is een oude tempel in een jungle

Ook NetEnt kan niet elke keer met een nieuwe setting voor een slot machine komen. Gokkers hebben al behoorlijk wat oude ruïnes, kastelen en jungles afgezocht naar geld. Ook bij Temple of Nudges is een mysterieus en oud gebouw de plek waar naar schatten gezocht gaat worden. Het mag wel gezegd worden dat het een erg mooi uitgevoerd concept is. De gokkast behoort visueel gezien zonder moeite bij de beste slot machines van het moment. En het geluid past helemaal bij de rest van het ontwerp. Het gaat uiteindelijk allemaal om het winnen, maar het oog wil ook wat. Bovendien draait alles erg soepen en kun je probleemloos door blijven spelen.

Mooi vormgegeven en passende symbolen

De symbolen passen helemaal bij het spel. In totaal zijn het er acht. Daarvan zijn er vier geïnspireerd door de tempel en de overige vier zijn dieren uit de jungle. Dat zijn dan wel weer graveringen in steen van dieren. Het is goed om te zien dat NetEnt het thema tot in de puntjes heeft uitgewerkt. Er zijn bijvoorbeeld ook geen standaard symbolen aanwezig. En dat is altijd goed nieuws. De meeste spelers hebben namelijk wel genoeg van de 10, J, Q, K en A die nog dikwijls worden gebruikt voor de symbolen die een lagere waarde vertegenwoordigen. Die hebben natuurlijk niks te zoeken in een klassieke tempel uit de oudheid en in dit spel zul je ze dan ook niet vinden.

Geen winlijnen in Temple of Nudges

Dit spel maakt geen gebruik van vooraf bepaalde winlijnen voor symbolen. Je wint geld wanneer er winnende combinaties van symbolen naast elkaar verschijnen. Hierdoor heb je veel meer kans om te winnen. Een nadeel volgens sommige spelers is dat je minder snel ziet waar je op moet letten. Gelukkig laat de gokkast je natuurlijk automatisch weten wanneer je in de prijzen valt.

Bonus features in Temple of Nudges

Het spel heeft twee verschillende bonus features. De eerste slaat terug op het woord nudge in de naam van het spel. Wanneer je een winnende spin hebt dan worden de rijen één stap naar beneden verplaatst. Hierdoor krijg je opnieuw kans om te winnen. En dat niet alleen, deze winst wordt gewoon bij de vorige opgeteld. Er is ook een speciale manier om respins te verdienen. Dit is overigens veel lucratiever dan de naam doet vermoeden. Je krijgt namelijk niet alleen een respin, maar alle winnende symbolen blijven gewoon staan. Het is de ideale gelegenheid om winnen combinaties nog groter en langer te maken. Hierdoor heb je een soort dubbele kans om je winst te verhogen. Om een respin te verdienen zul je een winnend symbool moeten draaien die voorzien is van de speciale respin banner. Het gaat helemaal rap aks de twee features met elkaar combineren. Dat is eigenlijk ook wel de enige manier om echt veel geld te winnen met Temple of Nudges.

Wederom een geweldige gokkast van NetEnt

Temple of Nudges ziet er erg mooi uit en voldoet aan de verwachtingen die spelers hebben wanneer NetEnt een gokkast uitbrengt. De bonus features zijn vooral sterk als ze gecombineerd vrijgespeeld worden. Dan loopt de winst overigens ook erg snel op. Temple of Nudges is een originele gokkast en een absolute aanrader voor elke online gokker.

Klik hier om deze Temple of Nudges slot te spelen!