Casino Nieuws

The Grand gokkast

The Grand gokkast van Quickspin

Quickspin heeft de laatste maanden zeker niet stilgezeten, zij hebben namelijk de gokkast The Grand ontwikkeld met een uitkeringspercentage van 96,58%. Deze online gokkast bevat in totaal 214 winlijnen. Je kunt de gokkast The Grand altijd eens proberen en dan nagaan of dat het wat voor jou is. Maar bevalt het goed dan wil je graag voor geld spelen. Dit kan met een minimale inzet van €0,10 en met maximaal €100 per draai. De gokkast heeft je erg veel mooie momenten te bieden en daar kom je alleen achter wanneer je zelf gaat spelen. Kom snel meer over het thema te weten en over de symbolen, zo ben je het beste voorbereid.

Spanning ervaren bij the Grand

Aan de spanning zal het zeker niet liggen. Er zijn namelijk een groot aantal bonus features aanwezig zoals de gratis spins met extra boosters. De maximale uitbetaling ligt op 2900x je totale inzet. De gokkast The Grand neemt je mee terug naar de jaren ’20. Het gaat dan over smokings en champagne. Je speelt daarbij op een veld van 6 rollen en een opstelling van 3 x 3 x 4 x 4 x 5 x 5. Je speelt met 214 vaste winlijnen. Dit is wellicht wat vreemd en nieuw, maar dit is wel iets wat je zeker wilt ervaren! Je hebt zelf de kans om na te gaan hoeveel je in wilt zetten, hoe hoger je inzet is, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Maar let er op dat je verantwoord blijft gokken.

Veel symbolen

Als je goed kijkt naar de symbolen op de gokkast The Grand dan zie je dat ze wel wat eenvoudig zijn, maar ze hebben wel een eigen ontwerp. Je hebt 6 normale symbolen, en 2 soorten Scatters. De eerste is er om de gratis spins bonus te activeren en dan is er nog eentje om de boosters te activeren. Deze heb je dus allebei nodig als je op de gokkast gaat spelen. De Wilds zijn er ook alleen kom je deze pas tegen tijdens de free spins. Ben je benieuwd naar de hoogst uitbetalende symbolen? Dan moet je maar eens kijken naar een paars en een groen juweel. Als jij dan 6 dezelfde zou draaien, dan krijg je 4x en 8x je totale inzet uitgekeerd. De lager betalende symbolen zijn de kaartsymbolen, harten, schoppen, klaveren en ruiten. Als je deze 6 hebt dan krijg je tussen de 1x en de 1,2x je totale inzet.

Gratis spins bonus

Er is ook een interessante gratis spins bonus aanwezig op de gokkast The Grand. Daarvoor heb je 3 of meer bonus Scatters nodig. Als je er 3 hebt dan krijg je 6 free spins, heb je er 4 dan krijg je 9 free spins, heb je 5 Scatters dan krijg je 12 free spins en wanneer je er 6 hebt dan krijg je 15 free spins. Maar daar blijft het niet bij want tijdens de free spins kun je extra bonus boosters verdienen. Dit kunnen extra Wilds zijn, daarbij worden er 4-8 Wilds iedere draai op de rollen geplaatst. Bij een nudge krijg je minimaal 1 en maximaal 3 Nudges. Bij de Sync worden de rollen gesynchroniseerd. Let goed op want je krijgt de boosters wanneer dat je 3 Scatters op de rollen 3, 4 en 5 hebt gedraaid. Je wint ook bij iedere trigger tussen de 1 en de 3 free spins, extra.

Klik hier om deze The Grand gokkast van Quickspin te spelen!