Casino Nieuws

Twee Nederlandse spelers winnen met Lotto Jackpot 4,4 miljoen euro

Twee Nederlandse spelers winnen met Lotto Jackpot 4,4 miljoen euro

Afgelopen weekend mochten twee spelers van de Lotto Jackpot wel een heel mooi pakjesavond beleven. Twee spelers, uit Roosendaal en Amsterdam, wonnen de Lotto Jackpot. De totale prijs was maar liefst 4,4 miljoen euro. Wel moet de prijs worden gedeeld, maar nog houden de spelers beide 2,2 miljoen euro over. De Lotto Jackpot is dit jaar voor de zesde keer gevallen en de Nederlandse spelers hebben daarmee behoorlijk wat geld gewonnen.

Op de website van de Lotto viel het volgende te lezen:

“De Lotto Jackpot is weer gevallen. Wist je dat het tot nu dit jaar de 6e keer is dat de Jackpot valt? Omdat er niet 1 maar 2 winnaars zijn, delen zij de heerlijke prijs van € 4.400.000,-. De gelukkige winnaars van elk € 2.200.000,- komen uit Roosendaal en Amsterdam.”

De twee winnaars van de Lotto Jackpot zijn abonneespelers en doen elke week automatisch mee aan de Lotto. Sander van der Vooren, begeleider van prijswinnaars bij Nederlandse Loterij, laat het volgende weten:

“Met zo’n grote geldprijs wordt pakjesavond extra feestelijk voor deze prijswinnaars. Ik kan niet wachten om de winnaars te ontvangen en persoonlijk te kunnen feliciteren.”

Lotto Jackpot al vaak gevallen

Het is niet de eerste keer dat de Lotto Jackpot in Nederland is gevallen. Sinds 2018 is de Lotto Jackpot maar liefst 25 keer gevallen. Opvallend is dat de jackpot het meest aantal keren in Nederland is gevallen. De afgelopen maanden is de Lotto Jackpot al meerdere keren gevallen en dit heeft voor meerdere miljonairs gezorgd. Een speler uit Arnhem werd in september verrast met een bedrag van maar liefst 5,7 miljoen euro.

Enkele werken erna mochten twee spelers uit Bergen en Cuijk een bedrag van 2,9 miljoen euro verdelen. Om de Lotto Jackpot te kunnen winnen, moet je alle zes de getallen van de Lotto-ballen goed hebben. De Lotto Jackpot die afgelopen weekend viel en daarmee 4,4 miljoen euro opleverde, had de volgende winnende getallen: 3-25-27-34-38-40.

Speel voor jackpot prijzen bij betrouwbare goksites in Nederland!