Casino Nieuws

Wild Booster spelen met 20 winlijnen

Wild Booster spelen met 20 winlijnen

Online kom je nu ook de Wild Booster gokkast tegen van Pragmatic Play. Dit spel wordt met 5 rollen gespeeld. Op elke rol kun je 3 symbolen laten verschijnen en daardoor speel je met 15 symbolen per draai. Zodra je met de Wild Booster gokkast aan de slag gaat zal je kunnen genieten van mooie kleurrijke diamanten en stukken fruit. Het spel kan worden gespeeld met eerlijke winkansen bij elke draai en door de Random Number Generator hoef je nooit aan de betrouwbaarheid te twijfelen.

Op de achtergrond van de Wild Booster gokkast zie je de kleur paars verschijnen en op de rollen draai je verschillende symbolen. De kleurrijke symbolen zorgen voor een frisse uitstraling. Je kunt op de rollen rode zevens draaien, blauwe diamanten, harten, schoppen, ruiten en klavers. Daarnaast draai je ook citroenen, aardbeien, sinaasappels en kersen. Met de symbolen kun je mooie prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Hoe speel je Wild Booster?

Voor jou als speler is het goed om te weten hoe het spel gespeeld moet worden. Je kunt dit spel gaan spelen met een minimaal aantal knoppen. Alle knoppen vind je terug aan de onderkant van de rollen. Je kunt onder andere een min knop en een plus knop gebruiken. Hier kun je een inzet mee plaatsen door hem naar wens te verhogen of te verlagen. Je kunt bij de Wild Booster gokkast minimaal €0,20 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai. Heb je gekozen met welke inzet je de Wild Booster gokkast wilt gaan spelen? Dan kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee witte pijlen op te zien zijn. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op winst.

Ontdek de extra functies

Tijdens het spelen van de Wild Booster gokkast kun je ook van extra functies gebruik maken en deze wil je zeker niet missen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Bij dit spel kun je onder andere Wild symbolen tegenkomen en deze herken je aan de blauwe diamant. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen.

Dit spel laat ook Scatter symbolen zien. Hier kun je winsten mee behalen op alle posities op de rollen en je kunt er free spins mee winnen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen gratis laten draaien. Daarnaast biedt de Wild Booster gokkast ook vermenigvuldigers aan. De minimale vermenigvuldiger ligt op x2 en de maximale vermenigvuldiger ligt op x100.

Speel voor hoge prijzen

Jouw doel tijdens het spelen van de Wild Booster gokkast is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk prijzen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de 5 rollen van het spel combinaties draaien die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Wild Booster gokkast met 20 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Spelen voor de winst op de Wild Booster gokkast kan met een RTP van 96,47%. Als je voor de winst een gokje gaat wagen zal de spanning al snel hoog oplopen. Je maakt bij elke draai kans op winst.

Ontdek Wild Booster van Pragmatic Play online