Casino Nieuws

Zoetekauwen opgelet: Betsoft brengt Super Sweets uit!

Zoetekauwen opgelet: Betsoft brengt Super Sweets uit!

Dat je van spel provider Betsoft mooie spellen kunt spelen is niets nieuws. Je kunt van deze spel provider mooie spellen verwachten en ook hun nieuwste gokkast zal je doen verbazen op een positieve manier. Hun nieuwe gokkast met de naam Super Sweets wordt op 23 januari 2020 op de markt gebracht. Als je de Super Sweets gokkast gaat spelen zal je terecht komen in een grote snoepfabriek. Je vind hier van alles terug en dat maakt het al snel interessant. Op de achtergrond van het spel zie je de grote snoepfabriek met allerlei machines, buizen, loopbanden, knoppen en nog veel meer. De achtergrond ziet er goed uit en vult de Super Sweets gokkast goed aan. Als je de Super Sweets gokkast gaat spelen kun je ook van een uniek speelveld genieten. Op het speelveld zie je 5 rollen staan en deze worden weergegeven als glazen buizen waar de snoepjes in verzameld worden. Per rol kun je 3 symbolen draaien. Je speelt de Super Sweets gokkast dus met 15 symbolen per draai. De symbolen passen goed in het thema en maken het spel helemaal compleet. Je kunt snoepjes draaien als rode harten, gouden ruiten, groene schoppen, blauwe klavers, roze dotten, rode aardbeien en nog veel meer. Er zijn verschillende snoepjes te vinden en elk snoepje heeft een eigen waarde. Je kunt dus genieten van veel variatie en dat maakt de Super Sweets gokkast meer dan de moeite waard om te spelen!

Rollen draaien en inzetten plaatsen

Wil je de gokkast graag voor de winst gaan spelen? Dan moet je eerst goed weten hoe je het spel kunt bedienen. Je kunt de Super Sweets gokkast bedienen met een minimaal aantal knoppen. Aan de onderkant van het speelveld vind je alle knoppen terug die de Super Sweets gokkast gekregen heeft. Je kunt met de getallenlijn een inzet plaatsen. Met de min knop kun je de inzet verlagen en met plus knop kun je de inzet verhogen. Je kunt minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €10 per draai. Als je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de twee grijze pijlen op staan. Als je de rollen laat draaien maak je direct kans op winst en dat maakt het al snel spannend voor jou als speler.

Combinaties vormen voor geldprijzen

Wanneer je een winst wilt behalen moet je op de 5 rollen van het spel een combinatie zien te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd op één van de 10 winlijnen. Het is belangrijk dat de combinatie altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Als je een complete combinatie laat verschijnen zal je een winst uit kunnen laten betalen.

Extra functies gebruiken

Spel provider Betsoft heeft aan de Super Sweets gokkast ook een aantal extra functies toegevoegd. Je kunt hier als speler optimaal van genieten want de extra functies maken het al snel spannend. De extra functies kunnen de kans op winst vergroten. Dat is nog niet alles want je kunt er ook mooie geldprijzen mee behalen. eén van de extra functies die de Super Sweets gokkast gekregen heeft is het Wild symbool. Het Wild symbool herken je aan het roze snoepje waar in het geel ‘WILD’ op staat geschreven. Als je een onderbroken combinatie draait met daarbij het Wild symbool dan zal de Wild het verkeerde symboolsoort vervangen. Op die manier wordt de onderbroken combinatie gecompleteerd. Jij als speler ontvangt dan alsnog een winst. Je kunt ook gouden tickets draaien en daar kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien. Je kunt hierdoor dus gratis winsten behalen. Redenen genoeg dus om zo snel mogelijk de Super Sweets gokkast te gaan spelen!

Draai snoepjes op de rollen van de Super Sweets gokkast